Mobiliteitsoplossingen

Doe mee met de Fleet&Mobility Mobiliteits-enquête 2021

Foto: Shutterstock

Samen met data-intelligence leverancier Smart Profile onderzoekt Fleet&Mobility de ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. 

Vakblad Fleet&Mobility en Smart Profile, leverancier van ‘market intelligence’ data, voeren opnieuw een enquête uit onder fleet- en mobiliteitsmanagers. Op deze manier willen we de ontwikkelingen in mobiliteit op de voet blijven volgen. De eerste enquête werd uitgevoerd in december vorig jaar. Met deze tweede editie willen we kijken in hoeverre perspectief en visie bij bedrijven, mede door de coronapandemie, is veranderd. Doet u mee? Invullen kost slechts een paar minuten. Benieuwd naar de resultaten van vorig jaar? Die zijn hier te vinden.

Vul hier de Fleet&Mobility/Smart Profile Mobiliteitsenquête in! De resultaten worden gedeeld op Fleet-mobility.nl.

Doe mee met de Fleet&Mobility Mobiliteits-enquête 2021 | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Doe mee met de Fleet&Mobility Mobiliteits-enquête 2021

Foto: Shutterstock

Samen met data-intelligence leverancier Smart Profile onderzoekt Fleet&Mobility de ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. 

Vakblad Fleet&Mobility en Smart Profile, leverancier van ‘market intelligence’ data, voeren opnieuw een enquête uit onder fleet- en mobiliteitsmanagers. Op deze manier willen we de ontwikkelingen in mobiliteit op de voet blijven volgen. De eerste enquête werd uitgevoerd in december vorig jaar. Met deze tweede editie willen we kijken in hoeverre perspectief en visie bij bedrijven, mede door de coronapandemie, is veranderd. Doet u mee? Invullen kost slechts een paar minuten. Benieuwd naar de resultaten van vorig jaar? Die zijn hier te vinden.

Vul hier de Fleet&Mobility/Smart Profile Mobiliteitsenquête in! De resultaten worden gedeeld op Fleet-mobility.nl.