Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft fietsspeciaalzaak Stappenbelt ovegrenomen. (Foto: Volvo Nieuwenhuijse Groep)

Met de overname breidt de dealerholding zijn aanbod van mobiliteit verder uit. De uitbreiding is een gevolg van een jarenlange samenwerking, geeft Peter Nieuwenhuijse, ceo Volvo Nieuwenhuijse Groep, aan met Gert en Roelien Stappenbelt. Het echtpaar is sinds 1992 eigenaar van de fietsenspeciaalzaak. De Volvo-dealer is niet de enige dealerholding die de meerwaarde van een breder mobiliteitsportefeuille inziet, ook andere dealerbedrijven en importeurs investeren volop in fietsen.

Stappenbelt is één van de 9 Specialized Brand Stores in de Benelux. De e-bikes passen volgens Gert Stappenbelt in de elektrificatie van het wagenpark van Nieuwenhuijse. De dealerholding staat op plaats 57 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt | Fleet&Mobility

Volvo-dealer Nieuwenhuijse koopt fietsspeciaalzaak Stappenbelt

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Volvo-dealer Nieuwenhuijse heeft fietsspeciaalzaak Stappenbelt ovegrenomen. (Foto: Volvo Nieuwenhuijse Groep)

Met de overname breidt de dealerholding zijn aanbod van mobiliteit verder uit. De uitbreiding is een gevolg van een jarenlange samenwerking, geeft Peter Nieuwenhuijse, ceo Volvo Nieuwenhuijse Groep, aan met Gert en Roelien Stappenbelt. Het echtpaar is sinds 1992 eigenaar van de fietsenspeciaalzaak. De Volvo-dealer is niet de enige dealerholding die de meerwaarde van een breder mobiliteitsportefeuille inziet, ook andere dealerbedrijven en importeurs investeren volop in fietsen.

Stappenbelt is één van de 9 Specialized Brand Stores in de Benelux. De e-bikes passen volgens Gert Stappenbelt in de elektrificatie van het wagenpark van Nieuwenhuijse. De dealerholding staat op plaats 57 in de Automotive Dealerholding Top 60.