Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Dockr en Century Autogroep slaan handen ineen (foto: Dockr)

Century Autogroep bereidt met deze samenwerking haar aanbod uit van emissievrije huur- en deeloplossingen van de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen uit met Dockr’s elektrische bakfietsen.

Doordat binnensteden steeds vaker emissievrije zones worden en problemen hebben met parkeren proberen ze zo de ondernemers in Noord- Nederland te bereiken. De stad Groningen wil bijvoorbeeld vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading in de stad emissievrij hebben.

Veel transportbedrijven in de stadslogistiek zijn nog niet klaar voor emissievrije zones door hoge aanschafkosten en onduidelijke regelgeving, zo bleek onlangs uit een onderzoek van ABN Amro.

Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod | Fleet&Mobility

Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Dockr en Century Autogroep slaan handen ineen (foto: Dockr)

Century Autogroep bereidt met deze samenwerking haar aanbod uit van emissievrije huur- en deeloplossingen van de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen uit met Dockr’s elektrische bakfietsen.

Doordat binnensteden steeds vaker emissievrije zones worden en problemen hebben met parkeren proberen ze zo de ondernemers in Noord- Nederland te bereiken. De stad Groningen wil bijvoorbeeld vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading in de stad emissievrij hebben.

Veel transportbedrijven in de stadslogistiek zijn nog niet klaar voor emissievrije zones door hoge aanschafkosten en onduidelijke regelgeving, zo bleek onlangs uit een onderzoek van ABN Amro.