Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod

Dockr en Century Autogroep slaan handen ineen (foto: Dockr)

Dockr, een aanbieder van abonnementen voor elektrische bedrijfsbakfietsen, is een samenwerking aangegaan met Century Autogroep, een van de grootse mobiliteitsaanbieders van Noord-Nederland met een resellerprogramma.

Century Autogroep bereidt met deze samenwerking haar aanbod uit van emissievrije huur- en deeloplossingen van de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen uit met Dockr’s elektrische bakfietsen.

Doordat binnensteden steeds vaker emissievrije zones worden en problemen hebben met parkeren proberen ze zo de ondernemers in Noord- Nederland te bereiken. De stad Groningen wil bijvoorbeeld vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading in de stad emissievrij hebben.

Veel transportbedrijven in de stadslogistiek zijn nog niet klaar voor emissievrije zones door hoge aanschafkosten en onduidelijke regelgeving, zo bleek onlangs uit een onderzoek van ABN Amro.

Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Century Autogroep neemt Dockr op in aanbod

Dockr en Century Autogroep slaan handen ineen (foto: Dockr)

Dockr, een aanbieder van abonnementen voor elektrische bedrijfsbakfietsen, is een samenwerking aangegaan met Century Autogroep, een van de grootse mobiliteitsaanbieders van Noord-Nederland met een resellerprogramma.

Century Autogroep bereidt met deze samenwerking haar aanbod uit van emissievrije huur- en deeloplossingen van de elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo-bedrijfswagen en elektrische fietsen uit met Dockr’s elektrische bakfietsen.

Doordat binnensteden steeds vaker emissievrije zones worden en problemen hebben met parkeren proberen ze zo de ondernemers in Noord- Nederland te bereiken. De stad Groningen wil bijvoorbeeld vanaf 2025 alle bedrijfsbevoorrading in de stad emissievrij hebben.

Veel transportbedrijven in de stadslogistiek zijn nog niet klaar voor emissievrije zones door hoge aanschafkosten en onduidelijke regelgeving, zo bleek onlangs uit een onderzoek van ABN Amro.