Allego krijgt beursnotering in New York

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Op dit moment is het bedrijf in zestien Europese landen actief. (Foto: Allego)

De beursgang werd vorig jaar al aangekondigd. Volgens internationale media mikt het fusiebedrijf op een waardering van bijna 3 miljard euro. Allego werd in 2013 door netbeheerder Alliander opgericht. In 2018 kocht de Franse investeerder Meridiam het bedrijf. Op dit moment is het bedrijf in zestien Europese landen actief en heeft het 26 duizend laadpunten geïnstalleerd.

Allego krijgt beursnotering in New York | Fleet&Mobility

Allego krijgt beursnotering in New York

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Op dit moment is het bedrijf in zestien Europese landen actief. (Foto: Allego)

De beursgang werd vorig jaar al aangekondigd. Volgens internationale media mikt het fusiebedrijf op een waardering van bijna 3 miljard euro. Allego werd in 2013 door netbeheerder Alliander opgericht. In 2018 kocht de Franse investeerder Meridiam het bedrijf. Op dit moment is het bedrijf in zestien Europese landen actief en heeft het 26 duizend laadpunten geïnstalleerd.