Mobiliteitsoplossingen

Deelautoconcepten MyWheels en Amber fuseren

MyWheels en Amber gaan samen verder (Foto: MyWheels)

The Sharing Group, eigenaar van deelautoconcept MyWheels, is ook aandeelhouder geworden in auto-it-bedrijf Amber Mobility. Als gevolg hiervan zullen beide bedrijven “de krachten bundelen en de komende jaren de zakelijke en particuliere markt van deelmobiliteit bepalen”, zo schrijft het bedrijf in een persbericht.

Techbedrijf Amber – actief in zakelijk deelvervoer – levert oplossingen voor deelautoconcepten, en MyWheels heeft een landelijke netwerk van deelauto’s. De aandeelhouders in Amber, dealerholding Pala Group en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, krijgen aandelen in The Sharing Group. “Samen met Amber vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst”, zegt ceo Karina Tiekstra van MyWheels. “Door samen te gaan kunnen we de transitie van autobezit naar -gebruik versnellen en daarmee onze impact vergroten. Door het bundelen van krachten kunnen we deelmobiliteit laagdrempeliger maken.”

MyWheels heeft in Nederland een vloot van 2.500 auto’s, mede dankzij de overname van Connect Car. Het bedrijf heeft ongeveer 240 duizend gebruikers. Het maakte onlangs bekend de vloot uit te breiden vijfduizend Lightyears.
Amber is een techbedrijf dat oplossingen biedt voor deelmobiliteit en is grotendeels actief in de B2B-markt, met klanten als ABN Amro, KPN, Philips en Rabobank.

Deelautoconcepten MyWheels en Amber fuseren | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

Deelautoconcepten MyWheels en Amber fuseren

MyWheels en Amber gaan samen verder (Foto: MyWheels)

The Sharing Group, eigenaar van deelautoconcept MyWheels, is ook aandeelhouder geworden in auto-it-bedrijf Amber Mobility. Als gevolg hiervan zullen beide bedrijven “de krachten bundelen en de komende jaren de zakelijke en particuliere markt van deelmobiliteit bepalen”, zo schrijft het bedrijf in een persbericht.

Techbedrijf Amber – actief in zakelijk deelvervoer – levert oplossingen voor deelautoconcepten, en MyWheels heeft een landelijke netwerk van deelauto’s. De aandeelhouders in Amber, dealerholding Pala Group en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, krijgen aandelen in The Sharing Group. “Samen met Amber vormen we het mobiliteitssysteem van de toekomst”, zegt ceo Karina Tiekstra van MyWheels. “Door samen te gaan kunnen we de transitie van autobezit naar -gebruik versnellen en daarmee onze impact vergroten. Door het bundelen van krachten kunnen we deelmobiliteit laagdrempeliger maken.”

MyWheels heeft in Nederland een vloot van 2.500 auto’s, mede dankzij de overname van Connect Car. Het bedrijf heeft ongeveer 240 duizend gebruikers. Het maakte onlangs bekend de vloot uit te breiden vijfduizend Lightyears.
Amber is een techbedrijf dat oplossingen biedt voor deelmobiliteit en is grotendeels actief in de B2B-markt, met klanten als ABN Amro, KPN, Philips en Rabobank.