Lesley Kraak gaat nieuwe fleetdivisie Solera vormgeven

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Lesley Kraak. (Foto: Solera)

Kraak gaat de fleetoplossingen van Solera in de Europese markt introduceren.  

Kraak: “Fleetmanagers vertellen ons dat ze momenteel voor de grootste uitdagingen in tien jaar staan: tekorten aan chauffeurs, stijgende operationele kosten en een overvloed aan data waar geen zinvolle of tastbare acties uit komen. Dit komt samen met zorgen over stijgende brandstofkosten en angst voor een wereldwijde recessie waardoor 2022 en het komende jaar een van de meest uitdagende jaren ooit zijn geworden. Met Solera Fleet Solutions willen wij gegevens die nu vaak gefragmenteerd zijn over meerdere systemen en teams inzichtelijk maken, daarmee denken we het werk van wagenparkbeheerders makkelijker te maken’’.

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector.

In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector.

Lesley Kraak gaat nieuwe fleetdivisie Solera vormgeven | Fleet&Mobility

Lesley Kraak gaat nieuwe fleetdivisie Solera vormgeven

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Lesley Kraak. (Foto: Solera)

Kraak gaat de fleetoplossingen van Solera in de Europese markt introduceren.  

Kraak: “Fleetmanagers vertellen ons dat ze momenteel voor de grootste uitdagingen in tien jaar staan: tekorten aan chauffeurs, stijgende operationele kosten en een overvloed aan data waar geen zinvolle of tastbare acties uit komen. Dit komt samen met zorgen over stijgende brandstofkosten en angst voor een wereldwijde recessie waardoor 2022 en het komende jaar een van de meest uitdagende jaren ooit zijn geworden. Met Solera Fleet Solutions willen wij gegevens die nu vaak gefragmenteerd zijn over meerdere systemen en teams inzichtelijk maken, daarmee denken we het werk van wagenparkbeheerders makkelijker te maken’’.

Solera Nederland maakt deel uit van de Amerikaanse Solera Holding die wereldwijd actief is op het gebied van data en software voor onder andere de automotive sector.

In Nederland is Solera onder andere bekend van Autodata, Market Scan en Audatex, het calculatiemodel voor de schadesector.