Reev naar ons land met intelligente laadsystemen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het Duitse Reev komt met laadoplossingen naar ons land. (Foto: Reev)

Reev biedt cloudbased laadsoftware aan, die speciaal is ontworpen voor de centrale aansturing en beheer van complexe wagenparken. Via een online beheerdersplatform kan alles via een dashboard worden bediend en beheerd. Zo kunnen de laadtarieven en toegangsrechten van individuele gebruikers worden toegevoegd en kan het verbruik worden gecontroleerd. Daarnaast kunnen berijders van een EV van de zaak thuis via het platform hun oplaadsessies nauwkeurig registreren en via hun werkgever afrekenen.

“Met het hoge aantal geregistreerd elektrische voertuigen is Nederland voor ons een veelbelovende, dynamische markt’, zegt Eduard Schlutius, ceo van Reev. “Wij zien hier grote mogelijkheden en willen de uitbreiding van het  laadnetwerk in Nederland actief bevorderen.”

Reev naar ons land met intelligente laadsystemen | Fleet&Mobility

Reev naar ons land met intelligente laadsystemen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het Duitse Reev komt met laadoplossingen naar ons land. (Foto: Reev)

Reev biedt cloudbased laadsoftware aan, die speciaal is ontworpen voor de centrale aansturing en beheer van complexe wagenparken. Via een online beheerdersplatform kan alles via een dashboard worden bediend en beheerd. Zo kunnen de laadtarieven en toegangsrechten van individuele gebruikers worden toegevoegd en kan het verbruik worden gecontroleerd. Daarnaast kunnen berijders van een EV van de zaak thuis via het platform hun oplaadsessies nauwkeurig registreren en via hun werkgever afrekenen.

“Met het hoge aantal geregistreerd elektrische voertuigen is Nederland voor ons een veelbelovende, dynamische markt’, zegt Eduard Schlutius, ceo van Reev. “Wij zien hier grote mogelijkheden en willen de uitbreiding van het  laadnetwerk in Nederland actief bevorderen.”