Nissan Nederland en Shell Recharge Solutions slaan handen ineen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
kunnen zij in één keer alles regelen: de elektrische auto en het thuislaadpunt, inclusief installatie. (Foto: Shell)

Wanneer consumenten kiezen voor een Nissan EV bij een officiële Nissan-dealer, kunnen zij in één keer alles regelen: de elektrische auto en het thuislaadpunt, inclusief installatie. Alles om goed voorbereid de weg op te kunnen én onbezorgd te laden. 

Autocharge en slim laden

Met het Shell Recharge laadpunt beschikken klanten over onder andere een Autocharge-functie waarbij de laadsessie begint zodra de EV-rijder de stekker in het stopcontact steekt. Via slimme laadfuncties is een laadsessie in te plannen, bijvoorbeeld op het moment dat de auto niet wordt gebruikt of tijdens ‘daluren’ als de vraag op het stroomnet laag is en de energie goedkoper is.

“Ik ben trots op de samenwerking met Nissan. Samen kunnen we aankomende EV-rijders ontzorgen door bij de aankoop van een nieuwe EV ook gelijk hun thuislaadoplossing te regelen. Hiermee willen we de overstap op EV niet alleen versoepelen maar ook versnellen”, aldus Herman Keijsers, director international sales and integration bij Shell Recharge Solutions Europa.

Nissan Nederland en Shell Recharge Solutions slaan handen ineen | Fleet&Mobility

Nissan Nederland en Shell Recharge Solutions slaan handen ineen

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
kunnen zij in één keer alles regelen: de elektrische auto en het thuislaadpunt, inclusief installatie. (Foto: Shell)

Wanneer consumenten kiezen voor een Nissan EV bij een officiële Nissan-dealer, kunnen zij in één keer alles regelen: de elektrische auto en het thuislaadpunt, inclusief installatie. Alles om goed voorbereid de weg op te kunnen én onbezorgd te laden. 

Autocharge en slim laden

Met het Shell Recharge laadpunt beschikken klanten over onder andere een Autocharge-functie waarbij de laadsessie begint zodra de EV-rijder de stekker in het stopcontact steekt. Via slimme laadfuncties is een laadsessie in te plannen, bijvoorbeeld op het moment dat de auto niet wordt gebruikt of tijdens ‘daluren’ als de vraag op het stroomnet laag is en de energie goedkoper is.

“Ik ben trots op de samenwerking met Nissan. Samen kunnen we aankomende EV-rijders ontzorgen door bij de aankoop van een nieuwe EV ook gelijk hun thuislaadoplossing te regelen. Hiermee willen we de overstap op EV niet alleen versoepelen maar ook versnellen”, aldus Herman Keijsers, director international sales and integration bij Shell Recharge Solutions Europa.