Wallbox en IKEA-partner Svea Solar gaan samenwerken

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Wallbox en Svea Solar slaan handen ineen (foto: Wallbox)

Svea Solar is een van de partners van IKEA en daardoor een grote aanbieder van zonnepanelen voor de particuliere klanten van het internationale concern. Wallbox-laders voor elektrisch auto’s zullen naast het bestaande aanbod van Svea Solar worden verkocht bij het warenhuis met als doel om hiermee het energie ecosysteem van consumenten aan te vullen en het voor hen gemakkelijker te maken om over te stappen op elektrisch vervoer. 

De samenwerking tussen Svea Solar en Wallbox maakt het voor consumenten mogelijk om te controleren op welke wijze hun elektrische auto wordt opgeladen, door zelf opgewekte energie of via het elektriciteitsnet. “Met de drastische stijging van de energieprijzen zien we een grote interesse bij onze klanten om meer zelfvoorzienend te worden door middel van schone energiebronnen. Door samen te werken met Wallbox kunnen we onze klanten een slimme oplossing bieden, waarbij hun elektrische voertuig op het juiste moment kan worden opgeladen,” aldus Erik Martinson van Svea Solar.

Wallbox en IKEA-partner Svea Solar gaan samenwerken | Fleet&Mobility

Wallbox en IKEA-partner Svea Solar gaan samenwerken

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Wallbox en Svea Solar slaan handen ineen (foto: Wallbox)

Svea Solar is een van de partners van IKEA en daardoor een grote aanbieder van zonnepanelen voor de particuliere klanten van het internationale concern. Wallbox-laders voor elektrisch auto’s zullen naast het bestaande aanbod van Svea Solar worden verkocht bij het warenhuis met als doel om hiermee het energie ecosysteem van consumenten aan te vullen en het voor hen gemakkelijker te maken om over te stappen op elektrisch vervoer. 

De samenwerking tussen Svea Solar en Wallbox maakt het voor consumenten mogelijk om te controleren op welke wijze hun elektrische auto wordt opgeladen, door zelf opgewekte energie of via het elektriciteitsnet. “Met de drastische stijging van de energieprijzen zien we een grote interesse bij onze klanten om meer zelfvoorzienend te worden door middel van schone energiebronnen. Door samen te werken met Wallbox kunnen we onze klanten een slimme oplossing bieden, waarbij hun elektrische voertuig op het juiste moment kan worden opgeladen,” aldus Erik Martinson van Svea Solar.