Schone Lucht Rally sluit trucks buiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ondanks een professionele organisatie verliep de rally niet overal vlekkeloos. In de omgeving Amsterdam bleek de route niet geschikt voor trucks te zijn. De organisatie had geen rekening gehouden met de grootte van de voertuigen bij het uitstippelen van de route. Dat ondervond het team Deudekom, dat met een elektrische Hytruck stond ingeschreven.

Te smal, te laag
Het team van het gelijknamige Amsterdamse verhuisbedrijf kon een groot deel van de route helemaal niet afleggen omdat de wegen te smal waren en de bruggen te laag.

Directeur Jan van Deudekom laat weten desondanks een prima dag te hebben gehad. “Wat mij het meeste opviel, is hoeveel mensen nog helemaal niet weten dat er überhaubt elektrische trucks bestaan.” Naast Deudekom reed ook team van transportbedrijf Peter Appel met een truck mee. De organisatie van de tocht in Amsterdam en omgeving besloot de twee teams te belonen met een speciale vermelding.

Klimaattop
In heel Nederland, maar ook wereldwijd, werd dit weekend actie gevoerd tegen klimaatverandering. Morgen vindt op initiatief van de Verenigde Naties in New York een klimaattop plaats, waar premier Rutte namens Nederland aanwezig is.

Schone Lucht Rally sluit trucks buiten | Fleet&Mobility

Schone Lucht Rally sluit trucks buiten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ondanks een professionele organisatie verliep de rally niet overal vlekkeloos. In de omgeving Amsterdam bleek de route niet geschikt voor trucks te zijn. De organisatie had geen rekening gehouden met de grootte van de voertuigen bij het uitstippelen van de route. Dat ondervond het team Deudekom, dat met een elektrische Hytruck stond ingeschreven.

Te smal, te laag
Het team van het gelijknamige Amsterdamse verhuisbedrijf kon een groot deel van de route helemaal niet afleggen omdat de wegen te smal waren en de bruggen te laag.

Directeur Jan van Deudekom laat weten desondanks een prima dag te hebben gehad. “Wat mij het meeste opviel, is hoeveel mensen nog helemaal niet weten dat er überhaubt elektrische trucks bestaan.” Naast Deudekom reed ook team van transportbedrijf Peter Appel met een truck mee. De organisatie van de tocht in Amsterdam en omgeving besloot de twee teams te belonen met een speciale vermelding.

Klimaattop
In heel Nederland, maar ook wereldwijd, werd dit weekend actie gevoerd tegen klimaatverandering. Morgen vindt op initiatief van de Verenigde Naties in New York een klimaattop plaats, waar premier Rutte namens Nederland aanwezig is.