Grijs Nieuws | Rondje Stern voor Bercomex

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om twee Sprinters van Mercedes-Benz en drie VW Transporters. Bercomex uit Anna Paulowna installeert en onderhoudt systemen en machines voor bloemenverwerking in verschillende Europese landen. Stern Auto leverde de Sprinters, Heron Auto de Transporters, Sternlease neemt de lease op zich en Sterntec verzorgde de inrichting van laadruimte.

Grijs Nieuws | Rondje Stern voor Bercomex | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Rondje Stern voor Bercomex

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om twee Sprinters van Mercedes-Benz en drie VW Transporters. Bercomex uit Anna Paulowna installeert en onderhoudt systemen en machines voor bloemenverwerking in verschillende Europese landen. Stern Auto leverde de Sprinters, Heron Auto de Transporters, Sternlease neemt de lease op zich en Sterntec verzorgde de inrichting van laadruimte.