Actueel

Laatste update:

Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan

Hans Burki
(Foto: Wagenplan/LVB)

Hans Burki wordt per 1 november algemeen directeur van Wagenplan. Hij neemt de functie over van Niels van den Hoogen, die zich gaat focussen op zijn functie als cco van Athlon Benelux. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

Burki wordt verantwoordelijk voor de strategische koers van leasemaatschappij Wagenplan. Samen met Wijnand Akkerman vormt hij vanaf november de directie van deze joint venture van Athlon en Achmea.

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van het ‘Auto-Abonnement’, een flexibel leaseproduct voor particulieren en klein zakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte Burki als sales director bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de klein zakelijke en particuliere markt en het indirecte saleskanaal.

Wagenplan is in 2001 opgericht door Achmea Schadeverzekeringen en de voorganger van Athlon (Interleasing Nederland) om leaseproducten aan te bieden.

In de Automotive Leasemaatschappij Top 60 van 2022-2023 stond Wagenplan op de 26e plek. Op 15 november presenteert AM de nieuwe editie van deze lijst. Dat gebeurt tijdens het Automotive Leasing Event in Jaarbeurs Utrecht. Hier worden ook de belangrijkste ontwikkelingen besproken door enkele toppers uit de branche.

Meer lezen over Wagenplan

Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan | Fleet&Mobility
Actueel

Laatste update:

Hans Burki nieuwe directeur Wagenplan

Hans Burki
(Foto: Wagenplan/LVB)

Hans Burki wordt per 1 november algemeen directeur van Wagenplan. Hij neemt de functie over van Niels van den Hoogen, die zich gaat focussen op zijn functie als cco van Athlon Benelux. Dit heeft het bedrijf bekendgemaakt in een persbericht.

Burki wordt verantwoordelijk voor de strategische koers van leasemaatschappij Wagenplan. Samen met Wijnand Akkerman vormt hij vanaf november de directie van deze joint venture van Athlon en Achmea.

Hans Burki is sinds begin van dit jaar al betrokken bij de lancering van het ‘Auto-Abonnement’, een flexibel leaseproduct voor particulieren en klein zakelijke klanten van Centraal Beheer. Daarvoor werkte Burki als sales director bij Athlon en was hij verantwoordelijk voor de klein zakelijke en particuliere markt en het indirecte saleskanaal.

Wagenplan is in 2001 opgericht door Achmea Schadeverzekeringen en de voorganger van Athlon (Interleasing Nederland) om leaseproducten aan te bieden.

In de Automotive Leasemaatschappij Top 60 van 2022-2023 stond Wagenplan op de 26e plek. Op 15 november presenteert AM de nieuwe editie van deze lijst. Dat gebeurt tijdens het Automotive Leasing Event in Jaarbeurs Utrecht. Hier worden ook de belangrijkste ontwikkelingen besproken door enkele toppers uit de branche.

Meer lezen over Wagenplan