Hogeschool NHTV gaat fietsgebruik analyseren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op deze manier worden bijvoorbeeld netwerksnelheden, wachttijden bij verkeerslichten, omrijfactoren en druktebeelden inzichtelijk. De hogeschool lanceert de tool volgende week en hoopt dat beleidsmakers het gaan gebruiken om fietsgebruik te analyseren en om beleid rond fietsinfrastructuur te optimaliseren.

De provincie Noord-Brabant heeft de ambitie in 2020 dé fietsprovincie van Nederland te zijn. Hiervoor wordt geïnvesteerd in fietsvoorzieningen, maar ook kennisinnovatie op het gebied van het fietsgebruik.

Hogeschool NHTV gaat fietsgebruik analyseren | Fleet&Mobility

Hogeschool NHTV gaat fietsgebruik analyseren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op deze manier worden bijvoorbeeld netwerksnelheden, wachttijden bij verkeerslichten, omrijfactoren en druktebeelden inzichtelijk. De hogeschool lanceert de tool volgende week en hoopt dat beleidsmakers het gaan gebruiken om fietsgebruik te analyseren en om beleid rond fietsinfrastructuur te optimaliseren.

De provincie Noord-Brabant heeft de ambitie in 2020 dé fietsprovincie van Nederland te zijn. Hiervoor wordt geïnvesteerd in fietsvoorzieningen, maar ook kennisinnovatie op het gebied van het fietsgebruik.