Dijksma neemt twee Mirai’s in ontvangst

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overhandiging vond vandaag plaats bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu tijdens het Zero Emission evenement. Hier presenteerde het Nationale Waterstof Platform ook zijn plannen voor verdere ontwikkeling van de nationale waterstofinfrastructuur. 

Pieter van der Velden, algemeen directeur van Toyota-importeur Louwman & Parqui en Masahisa Nagata, executive vice-president R&D bij Toyota Motor Europe overhandigden de sleutels aan Dijksma, die een van de auto`s zelf in gebruik neemt. Zij is de eerste nationale bewindspersoon in Europa die in een waterstof brandstofcelauto gaat rijden.

Verschillende fabrikanten ontwikkelen waterstofauto`s. Hyundai bracht al eerder een waterstofauto op de markt. 

Dijksma neemt twee Mirai’s in ontvangst | Fleet&Mobility

Dijksma neemt twee Mirai’s in ontvangst

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overhandiging vond vandaag plaats bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu tijdens het Zero Emission evenement. Hier presenteerde het Nationale Waterstof Platform ook zijn plannen voor verdere ontwikkeling van de nationale waterstofinfrastructuur. 

Pieter van der Velden, algemeen directeur van Toyota-importeur Louwman & Parqui en Masahisa Nagata, executive vice-president R&D bij Toyota Motor Europe overhandigden de sleutels aan Dijksma, die een van de auto`s zelf in gebruik neemt. Zij is de eerste nationale bewindspersoon in Europa die in een waterstof brandstofcelauto gaat rijden.

Verschillende fabrikanten ontwikkelen waterstofauto`s. Hyundai bracht al eerder een waterstofauto op de markt.