‘Data connected car blijft op de plank’

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat concludeert KPMG in het rapport ‘The connected car is here to stay’. Ondernemingen hebben geen strategie als het gaat om de connected car en werken bovendien onvoldoende samen. Een duidelijke visie op mogelijke businessmodellen ontbreekt. Daarmee zetten bedrijven de deur wagenwijd open voor nieuwe toetreders.

KPMG-adviseur Stijn de Groen: “Je ziet dat leasebedrijven een afwachtende houding aannemen ten aanzien van de oem’s. Maar ze kunnen ook naar die oem stappen met hun businessmodel en voorstellen om dat sámen op te pakken.”

Lees meer op Automotive Management.

‘Data connected car blijft op de plank’ | Fleet&Mobility

‘Data connected car blijft op de plank’

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat concludeert KPMG in het rapport ‘The connected car is here to stay’. Ondernemingen hebben geen strategie als het gaat om de connected car en werken bovendien onvoldoende samen. Een duidelijke visie op mogelijke businessmodellen ontbreekt. Daarmee zetten bedrijven de deur wagenwijd open voor nieuwe toetreders.

KPMG-adviseur Stijn de Groen: “Je ziet dat leasebedrijven een afwachtende houding aannemen ten aanzien van de oem’s. Maar ze kunnen ook naar die oem stappen met hun businessmodel en voorstellen om dat sámen op te pakken.”

Lees meer op Automotive Management.