Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het voordeel van deze app is dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn. (Foto: ALD Automotive)

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving van de leasemaatschappij. Met deze nieuwe app kunnen leaserijders zelf hun zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij.

Naar eigen zeggen is het voordeel van deze app dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn: van de kilometerstand tot het opvragen van een schadeformule of documenten in het virtuele dashboardkastje. Ook is er praktische informatie opgenomen die leaserijders onderweg nodig kunnen hebben, zoals de dichtstbijzijnde servicepartners of hulp voor onderweg. De app is gratis te downloaden voor ALD leaserijders.

Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders | Fleet&Mobility

Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Het voordeel van deze app is dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn. (Foto: ALD Automotive)

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving van de leasemaatschappij. Met deze nieuwe app kunnen leaserijders zelf hun zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij.

Naar eigen zeggen is het voordeel van deze app dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn: van de kilometerstand tot het opvragen van een schadeformule of documenten in het virtuele dashboardkastje. Ook is er praktische informatie opgenomen die leaserijders onderweg nodig kunnen hebben, zoals de dichtstbijzijnde servicepartners of hulp voor onderweg. De app is gratis te downloaden voor ALD leaserijders.