ICT

Laatste update:

Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders

Het voordeel van deze app is dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn. (Foto: ALD Automotive)

De leasemaatschappij lanceert vandaag op het Fleet Mobility Live event de zogenaamde My ALD app, die fungeert als een persoonlijke mobiliteitsassistent.

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving van de leasemaatschappij. Met deze nieuwe app kunnen leaserijders zelf hun zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij.

Naar eigen zeggen is het voordeel van deze app dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn: van de kilometerstand tot het opvragen van een schadeformule of documenten in het virtuele dashboardkastje. Ook is er praktische informatie opgenomen die leaserijders onderweg nodig kunnen hebben, zoals de dichtstbijzijnde servicepartners of hulp voor onderweg. De app is gratis te downloaden voor ALD leaserijders.

Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders | Fleet&Mobility
ICT

Laatste update:

Nieuwe app assisteert ALD-leaserijders

Het voordeel van deze app is dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn. (Foto: ALD Automotive)

De leasemaatschappij lanceert vandaag op het Fleet Mobility Live event de zogenaamde My ALD app, die fungeert als een persoonlijke mobiliteitsassistent.

De My ALD app is een aanvulling op de bestaande online omgeving van de leasemaatschappij. Met deze nieuwe app kunnen leaserijders zelf hun zaken regelen of informatie doorgeven aan hun leasemaatschappij.

Naar eigen zeggen is het voordeel van deze app dat alle gegevens nu op één plek te vinden zijn: van de kilometerstand tot het opvragen van een schadeformule of documenten in het virtuele dashboardkastje. Ook is er praktische informatie opgenomen die leaserijders onderweg nodig kunnen hebben, zoals de dichtstbijzijnde servicepartners of hulp voor onderweg. De app is gratis te downloaden voor ALD leaserijders.