Leasing en verhuur

Laatste update:

CEO John Spies verlaat leasemaatschappij Alphabet

John Spies, ceo van leasemaatschappij Alphabet Nederland, verlaat het bedrijf op 1 juni 2015. Dat wordt zojuist door Alphabet bekend gemaakt. Hij wordt opgevolgd door Jorge Bautista, op dit moment ceo van Alphabet Spanje.

“Na elf succesvolle jaren gaat John Spies per 1 juni 2015 Alphabet (voorheen ING Car Lease) als ceo verlaten”, meldt het bedrijf. In mei van komend jaar wordt Spies 60. “Voor mij hèt moment om na een fantastische tijd bij dit prachtige bedrijf, nog een keer een nieuwe uitdaging op te pakken”, aldus Spies in het persbericht.

Spies werd in 2011 directeur van Alphabet Car Lease, na de overname van `zijn` ING Car Lease door Alphabet-moeder BMW. Onder zijn leiding groeide Alphabet uit tot een leasemaatschappij met 80.000 auto`s.

Abonnees van Automotive kunnen hier het interview met John Spies lezen dat Automotive eind vorig jaar met hem hield.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
CEO John Spies verlaat leasemaatschappij Alphabet | Fleet&Mobility

CEO John Spies verlaat leasemaatschappij Alphabet

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Na elf succesvolle jaren gaat John Spies per 1 juni 2015 Alphabet (voorheen ING Car Lease) als ceo verlaten”, meldt het bedrijf. In mei van komend jaar wordt Spies 60. “Voor mij hèt moment om na een fantastische tijd bij dit prachtige bedrijf, nog een keer een nieuwe uitdaging op te pakken”, aldus Spies in het persbericht.

Spies werd in 2011 directeur van Alphabet Car Lease, na de overname van `zijn` ING Car Lease door Alphabet-moeder BMW. Onder zijn leiding groeide Alphabet uit tot een leasemaatschappij met 80.000 auto`s.

Abonnees van Automotive kunnen hier het interview met John Spies lezen dat Automotive eind vorig jaar met hem hield.