Fastned slaat af richting Den Haag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fastned heeft de ambitie en naar eigen zeggen vergevorderde plannen om ook in andere steden dergelijke stations te realiseren.

Inmiddels zijn er 44 snelweglaadstations gerealiseerd, waar EV’s binnen twintig minuten kunnen opladen. Volgens Bart Lubbers, mede-oprichter Fastned, groeit het aantal EV’s in steden en is er veel behoefte om daar snel te kunnen laden. “Mensen willen hun auto opladen waar de accu leeg gaat en dat kan net zo goed in de stad zijn als langs de snelweg. Daarnaast heeft 75 procent van de Nederlanders geen eigen oprit. Ook deze mensen willen elektrisch gaan rijden en dat maakt publieke snellaadstations onmisbaar.”

Fastned slaat af richting Den Haag | Fleet&Mobility

Fastned slaat af richting Den Haag

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fastned heeft de ambitie en naar eigen zeggen vergevorderde plannen om ook in andere steden dergelijke stations te realiseren.

Inmiddels zijn er 44 snelweglaadstations gerealiseerd, waar EV’s binnen twintig minuten kunnen opladen. Volgens Bart Lubbers, mede-oprichter Fastned, groeit het aantal EV’s in steden en is er veel behoefte om daar snel te kunnen laden. “Mensen willen hun auto opladen waar de accu leeg gaat en dat kan net zo goed in de stad zijn als langs de snelweg. Daarnaast heeft 75 procent van de Nederlanders geen eigen oprit. Ook deze mensen willen elektrisch gaan rijden en dat maakt publieke snellaadstations onmisbaar.”