Möller Autoschade start Autohopper verhuurbalie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In Berkel en Rodenrijs zat nog geen verhuurder. Möller is er nu gestart met zes verhuurauto’s”, zegt hij. Autohopper heeft nu bijna honderd vestigingen in Nederland.

Bestaand personeel
Het concept is zo ingericht dat Autohopper een balie heeft bij een automotive-gerelateerd bedrijf. “We maken gebruik van het bestaande personeel bij Möller Autoschade. Met tien auto’s in de verhuur, met een bezettingsgraad van 70 procent, zijn de personeelskosten al terugverdiend”, stelt Dekker. “Wij nemen de marketing op ons.”

Doelgroep van Autohopper is zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het vervangend vervoer van het autoschadeherstelbedrijf staat los van de verhuuractiviteiten. Het is nog niet bekend of Möller op meer schadehestelvestigingen gaat samenwerken met Autohopper.

Möller Autoschade start Autohopper verhuurbalie | Fleet&Mobility

Möller Autoschade start Autohopper verhuurbalie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In Berkel en Rodenrijs zat nog geen verhuurder. Möller is er nu gestart met zes verhuurauto’s”, zegt hij. Autohopper heeft nu bijna honderd vestigingen in Nederland.

Bestaand personeel
Het concept is zo ingericht dat Autohopper een balie heeft bij een automotive-gerelateerd bedrijf. “We maken gebruik van het bestaande personeel bij Möller Autoschade. Met tien auto’s in de verhuur, met een bezettingsgraad van 70 procent, zijn de personeelskosten al terugverdiend”, stelt Dekker. “Wij nemen de marketing op ons.”

Doelgroep van Autohopper is zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het vervangend vervoer van het autoschadeherstelbedrijf staat los van de verhuuractiviteiten. Het is nog niet bekend of Möller op meer schadehestelvestigingen gaat samenwerken met Autohopper.