ZZP’er wil korter leasecontract

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit een online steekproef onder 1.035 zzp’ers door ZZP Barometer.

Ook zegt de helft van de zzp’ers onvoldoende te weten over de voor- en nadelen van het leasen van een auto. Zij zijn in potentie wel een uitstekende doelgroep voor lease. Zo zegt ruim drie kwart (77,7%) van de ondervraagden dat zij de kosten van autorijden overzichtelijker vinden bij het leasen van een auto dan bij het kopen van een auto. Bijna 1 op de 5 (19,3%) geeft aan leasen goedkoper te vinden dan het kopen van een auto. En voor 59,3 procent van de zzp’ers geldt dat zij niet in één keer een groot bedrag willen uitgeven aan een auto.

Vorig jaar bleek al dat het aantal zzp`ers dat een auto leaset fors was toegenomen.

Vorige week organiseerde Leaseplan een webinar voor zzp’ers en mkb’ers over het kopen of leasen van een auto. Over dat onderwerp komen volgden de leasemaatschappij dan ook de meeste vragen binnen van zzp’ers. 

ZZP’er wil korter leasecontract | Fleet&Mobility

ZZP’er wil korter leasecontract

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit een online steekproef onder 1.035 zzp’ers door ZZP Barometer.

Ook zegt de helft van de zzp’ers onvoldoende te weten over de voor- en nadelen van het leasen van een auto. Zij zijn in potentie wel een uitstekende doelgroep voor lease. Zo zegt ruim drie kwart (77,7%) van de ondervraagden dat zij de kosten van autorijden overzichtelijker vinden bij het leasen van een auto dan bij het kopen van een auto. Bijna 1 op de 5 (19,3%) geeft aan leasen goedkoper te vinden dan het kopen van een auto. En voor 59,3 procent van de zzp’ers geldt dat zij niet in één keer een groot bedrag willen uitgeven aan een auto.

Vorig jaar bleek al dat het aantal zzp`ers dat een auto leaset fors was toegenomen.

Vorige week organiseerde Leaseplan een webinar voor zzp’ers en mkb’ers over het kopen of leasen van een auto. Over dat onderwerp komen volgden de leasemaatschappij dan ook de meeste vragen binnen van zzp’ers.