Volkswagen-dealer start b2b-deelautoconcept Wil’em

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf wil de focus meer op mobiliteit leggen in plaats van alleen auto’s “De voorbereidingen voor de eerste pilots zijn zo goed als klaar”, vertelt algemeen directeur Marc Koenders. “We starten het concept op vier pilotlocaties in Breda: een appartementencomplex, een ziekenhuis, een studentenhuis en een bedrijvencomplex.”

Up`je voor het studentenhuis
Tijdens de pilots krijgen de deelnemende partijen in eerste instantie drie tot vier auto’s om te delen. “Het zijn auto’s naar keuze van een van onze merken. Dat kan bijvoorbeeld een Up’je zijn voor het studentenhuis en een Golf of Passat voor het appartementencomplex. We gaan het gebruik meten en op basis daarvan kan het aantal auto’s worden uitgebreid of ingekrompen.”

Voor het gebruik betalen deelnemers een vast bedrag, plus een uurtarief. “Hoe hoger de bezettingsgraad van een auto, hoe lager de vaste prijscomponent wordt.”

TB Groep heeft in Breda een speciale Mobility Campus gebouwd, daarover lees je meer op Automotive Management.

Volkswagen-dealer start b2b-deelautoconcept Wil’em | Fleet&Mobility

Volkswagen-dealer start b2b-deelautoconcept Wil’em

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf wil de focus meer op mobiliteit leggen in plaats van alleen auto’s “De voorbereidingen voor de eerste pilots zijn zo goed als klaar”, vertelt algemeen directeur Marc Koenders. “We starten het concept op vier pilotlocaties in Breda: een appartementencomplex, een ziekenhuis, een studentenhuis en een bedrijvencomplex.”

Up`je voor het studentenhuis
Tijdens de pilots krijgen de deelnemende partijen in eerste instantie drie tot vier auto’s om te delen. “Het zijn auto’s naar keuze van een van onze merken. Dat kan bijvoorbeeld een Up’je zijn voor het studentenhuis en een Golf of Passat voor het appartementencomplex. We gaan het gebruik meten en op basis daarvan kan het aantal auto’s worden uitgebreid of ingekrompen.”

Voor het gebruik betalen deelnemers een vast bedrag, plus een uurtarief. “Hoe hoger de bezettingsgraad van een auto, hoe lager de vaste prijscomponent wordt.”

TB Groep heeft in Breda een speciale Mobility Campus gebouwd, daarover lees je meer op Automotive Management.