‘Shell wil elektriciteit verkopen’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is niet bekend of de plannen ook voor ons land gelden. Er is op dit moment veel reuring op de Nederlandse laadpaal- en elektriciteitsmarkt. Vorige week probeerde Nuon via de rechter te verbieden dat Allego laadpalen exploiteert.

De plannen van Shell zijn aan het licht gekomen door een uitgelekte mailwisseling tussen Shell en de Britse regering. Dat meldt de NOSEen Britse milieuorganisatie had inzage afgedwongen via de rechter.

Shell wilde van de Britse regering weten welke vergunningen nodig zijn om oplaadpalen te installeren. Op dit moment rijden er in Groot-Brittannië 20 duizend volledig elektrische auto`s rond.

‘Shell wil elektriciteit verkopen’ | Fleet&Mobility

‘Shell wil elektriciteit verkopen’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het is niet bekend of de plannen ook voor ons land gelden. Er is op dit moment veel reuring op de Nederlandse laadpaal- en elektriciteitsmarkt. Vorige week probeerde Nuon via de rechter te verbieden dat Allego laadpalen exploiteert.

De plannen van Shell zijn aan het licht gekomen door een uitgelekte mailwisseling tussen Shell en de Britse regering. Dat meldt de NOSEen Britse milieuorganisatie had inzage afgedwongen via de rechter.

Shell wilde van de Britse regering weten welke vergunningen nodig zijn om oplaadpalen te installeren. Op dit moment rijden er in Groot-Brittannië 20 duizend volledig elektrische auto`s rond.