MSN koopt importauto’s in bij oud-medewerker

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het Nederlandse bijtellingsregime heeft ertoe geleid dat ons occasionaanbod vrij eentonig is geworden. In Duitsland en België is dat niet zo. Door de occasionschaarste is steeds meer vraag naar occasions uit het buitenland”, vertelt Ten Boer. “Duitsland is een veel grotere markt, waar ook meer geld wordt uitgegeven aan auto’s. Daar worden dan ook vaak wat luxere auto’s uit het hogere segment uit geïmporteerd.”

Lees meer op Automotive Management.

MSN koopt importauto’s in bij oud-medewerker | Fleet&Mobility

MSN koopt importauto’s in bij oud-medewerker

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het Nederlandse bijtellingsregime heeft ertoe geleid dat ons occasionaanbod vrij eentonig is geworden. In Duitsland en België is dat niet zo. Door de occasionschaarste is steeds meer vraag naar occasions uit het buitenland”, vertelt Ten Boer. “Duitsland is een veel grotere markt, waar ook meer geld wordt uitgegeven aan auto’s. Daar worden dan ook vaak wat luxere auto’s uit het hogere segment uit geïmporteerd.”

Lees meer op Automotive Management.