Europcar lanceert ‘taxidienst’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Behalve een auto kun je nu ook een chauffeur huren bij Europcar. (Foto: Europcar Group)

Dat meldt Europcar International.

De dienst die Europcar Global Driver Services heet, is gelanceerd om de eerste en laatste reiskilometers te vereenvoudigen. Het is nu nog maar in een aantal Europese landen te gebruiken, maar moet binnenkort in alle landen waar Europcar actief is, beschikbaar zijn. Via het Brunel-platform, een mobiliteitsbedrijf dat sinds 2016 van Europcar is, kan een chauffeur of een shuttlebus worden gereserveerd.

Het voordeel ten opzichte van het boeken van een taxi is volgens Sheila Struyck, managing director van Europcars New Mobility Business Unit, dat het samen met andere Europcar-producten geboekt kan worden. “Denk aan een shuttlebus tussen het treinstation en de luchthaven of een paar uur winkelen tussen twee vluchten door.”

Er zijn drie categorieën beschikbaar: economie, business en eerste klas. Bij alle serviceniveaus zijn inbegrepen: professionele chauffeurs, verzekeringen en een flexibel wijzigings- en annuleringsbeleid.

Europcar lanceert ‘taxidienst’ | Fleet&Mobility

Europcar lanceert ‘taxidienst’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Behalve een auto kun je nu ook een chauffeur huren bij Europcar. (Foto: Europcar Group)

Dat meldt Europcar International.

De dienst die Europcar Global Driver Services heet, is gelanceerd om de eerste en laatste reiskilometers te vereenvoudigen. Het is nu nog maar in een aantal Europese landen te gebruiken, maar moet binnenkort in alle landen waar Europcar actief is, beschikbaar zijn. Via het Brunel-platform, een mobiliteitsbedrijf dat sinds 2016 van Europcar is, kan een chauffeur of een shuttlebus worden gereserveerd.

Het voordeel ten opzichte van het boeken van een taxi is volgens Sheila Struyck, managing director van Europcars New Mobility Business Unit, dat het samen met andere Europcar-producten geboekt kan worden. “Denk aan een shuttlebus tussen het treinstation en de luchthaven of een paar uur winkelen tussen twee vluchten door.”

Er zijn drie categorieën beschikbaar: economie, business en eerste klas. Bij alle serviceniveaus zijn inbegrepen: professionele chauffeurs, verzekeringen en een flexibel wijzigings- en annuleringsbeleid.