Kia blijft bij ALD

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jeroen Kruisweg (ALD) en Kiyong Kim (Kia)

ALD faciliteert al sinds 2010 Kia Autolease voor importeur Kia Nederland. Deze samenwerking is nu verlengd, waarbij beide partijen zeggen te mikken op verdere groei. Ook de private leaseocontracten die door de dealers worden afgesloten, worden door ALD verwerkt. Eind vorig jaar verloor ALD met Opel Lease een grote klant aan Arval.

Kia blijft bij ALD | Fleet&Mobility

Kia blijft bij ALD

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Jeroen Kruisweg (ALD) en Kiyong Kim (Kia)

ALD faciliteert al sinds 2010 Kia Autolease voor importeur Kia Nederland. Deze samenwerking is nu verlengd, waarbij beide partijen zeggen te mikken op verdere groei. Ook de private leaseocontracten die door de dealers worden afgesloten, worden door ALD verwerkt. Eind vorig jaar verloor ALD met Opel Lease een grote klant aan Arval.