Leasemaatschappijen gaan zelf Tesla’s afleveren

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Tesla kan de eigen groei maar nauwelijks aan.

Bij Arval en ALD kwamen er opmerkingen binnen van berijders over de gebrekkige service bij de aflevering van hun nieuwe Tesla, en daarom besluiten de leasemaatschappijen om deze aflevering zelf te verzorgen. Allereerst worden de berijders geacht naar Tilburg te komen, ten tweede lukt het de snel groeiende autofabrikant niet om de oude auto in te nemen, zo melden de maatschappijen aan vakblad Automotive.

Leasemaatschappij ALD levert de komende maanden bij wijze van proef zelf de bestelde Tesla’s af bij de leaserijders. “Het servicebeleid wijkt sterk af van wat leaserijders gewend zijn”, zegt marketingdirecteur Lonneke van der Horst van ALD Automotive.  Ook Arval is in gesprek om de aflevering van Tesla’s over te nemen, meldt operationeel directeur Marien Kreuger aan Automotive. “Het merk groeit heel snel en dat leidt tot capaciteitsproblemen om de auto’s af te leveren op een manier die berijders gewend zijn.”

Leasemaatschappijen gaan zelf Tesla’s afleveren | Fleet&Mobility

Leasemaatschappijen gaan zelf Tesla’s afleveren

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Tesla kan de eigen groei maar nauwelijks aan.

Bij Arval en ALD kwamen er opmerkingen binnen van berijders over de gebrekkige service bij de aflevering van hun nieuwe Tesla, en daarom besluiten de leasemaatschappijen om deze aflevering zelf te verzorgen. Allereerst worden de berijders geacht naar Tilburg te komen, ten tweede lukt het de snel groeiende autofabrikant niet om de oude auto in te nemen, zo melden de maatschappijen aan vakblad Automotive.

Leasemaatschappij ALD levert de komende maanden bij wijze van proef zelf de bestelde Tesla’s af bij de leaserijders. “Het servicebeleid wijkt sterk af van wat leaserijders gewend zijn”, zegt marketingdirecteur Lonneke van der Horst van ALD Automotive.  Ook Arval is in gesprek om de aflevering van Tesla’s over te nemen, meldt operationeel directeur Marien Kreuger aan Automotive. “Het merk groeit heel snel en dat leidt tot capaciteitsproblemen om de auto’s af te leveren op een manier die berijders gewend zijn.”