Mark Schreurs (Mistergreen): ‘Als we de bijtelling verhogen was alles voor niets’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Leasemaatschappij Mistergreen verwacht eind dit jaar een groeispurt doordat de bijtelling op EV’s in 2021 omhoog gaat, maar liever zou directeur Mark Schreurs zien dat de bijtelling op 8 procent blijft. “Anders is alles wat we tot nu toe hebben gedaan voor niets geweest”, zegt hij in de Automotive Livestream.

Mistergreen lanceerde vandaan een sale&leaseback-constructie, waarbij ondernemers hun Model 3 kunnen verkopen aan de leasemaatschappij en terug kunnen leasen. Dat geeft ze extra financiële ruimte. Met Mark Schreurs bespreken we dit initiatief, de leasebranche in het algemeen en in welke mate de coronacrisis de mobiliteitsmarkt opschudt.

De livestream is hieronder terug te zien, of via ons Youtubekanaal. 

Mark Schreurs (Mistergreen): ‘Als we de bijtelling verhogen was alles voor niets’ | Fleet&Mobility

Mark Schreurs (Mistergreen): ‘Als we de bijtelling verhogen was alles voor niets’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Leasemaatschappij Mistergreen verwacht eind dit jaar een groeispurt doordat de bijtelling op EV’s in 2021 omhoog gaat, maar liever zou directeur Mark Schreurs zien dat de bijtelling op 8 procent blijft. “Anders is alles wat we tot nu toe hebben gedaan voor niets geweest”, zegt hij in de Automotive Livestream.

Mistergreen lanceerde vandaan een sale&leaseback-constructie, waarbij ondernemers hun Model 3 kunnen verkopen aan de leasemaatschappij en terug kunnen leasen. Dat geeft ze extra financiële ruimte. Met Mark Schreurs bespreken we dit initiatief, de leasebranche in het algemeen en in welke mate de coronacrisis de mobiliteitsmarkt opschudt.

De livestream is hieronder terug te zien, of via ons Youtubekanaal.