René de Jong van Webfleet naar Terberg Business Lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
René de Jong. (Foto: TBLG)

De Jong was commercieel directeur van Webfleet Solutions (voorheen Tomtom Telematics) en tot 2011 commercieel directeur bij ALD Automotive, waar ook Terbergs nieuwe cfo Matthieu van Tellingen werkzaam is geweest. Bij Terberg vervangt hij Guido Pot, die als zelfstandige verder gaat. Terberg meldt dat met de benoemingen van Van Tellingen en De Jong het management- en directieteam op volle sterkte is en de integratie tussen Terberg en Business Lease is afgerond.

René de Jong van Webfleet naar Terberg Business Lease | Fleet&Mobility

René de Jong van Webfleet naar Terberg Business Lease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
René de Jong. (Foto: TBLG)

De Jong was commercieel directeur van Webfleet Solutions (voorheen Tomtom Telematics) en tot 2011 commercieel directeur bij ALD Automotive, waar ook Terbergs nieuwe cfo Matthieu van Tellingen werkzaam is geweest. Bij Terberg vervangt hij Guido Pot, die als zelfstandige verder gaat. Terberg meldt dat met de benoemingen van Van Tellingen en De Jong het management- en directieteam op volle sterkte is en de integratie tussen Terberg en Business Lease is afgerond.