Leasing en verhuur

Laatste update:

Profile in autodelen met Terberg-dochter Justgo

Niek Kraak (l) van Profile International) en Jeroen van Denderen (r) van Terberg Business Lease Group gaan met elkaar samenwerken voor deelconcept. (Foto: Profile)

De banden- en onderhoudsketen Profile is per 1 juli een samenwerking aangegaan met deelplatform Justgo en leasemaatschappij Terberg Business Mobilty. Zo maakt de franchiseketen vandaag bekend.

“We willen een steeds bredere, faciliterende rol spelen bij mobiliteit. Met ruim 220 vestigingen in de Benelux hebben we hiervoor al een goede basis. Door samenwerkingen aan te gaan met strategische partners maken we grote stappen op weg naar ons doel”, aldus Niek Kraak, manager innovatie en kwaliteit bij Profile International. “Met het faciliteren van deelauto’s bieden de vestigingen een nieuwe service aan.”

De deelauto’s van de keten zijn beschikbaar op twee pilotlocaties van Profile in Den Haag en in Rotterdam. Via Justgo zijn per locatie twee BMW Mini’s beschikbaar die via de sharing app van het platform te reserveren zijn en op te halen bij de Profile vestigingen. 

Vorige maand maakte dealerbedrijf Van den Udenhout bekend in autodelen te stappen. 

Profile in autodelen met Terberg-dochter Justgo | Fleet&Mobility

Profile in autodelen met Terberg-dochter Justgo

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Niek Kraak (l) van Profile International) en Jeroen van Denderen (r) van Terberg Business Lease Group gaan met elkaar samenwerken voor deelconcept. (Foto: Profile)

“We willen een steeds bredere, faciliterende rol spelen bij mobiliteit. Met ruim 220 vestigingen in de Benelux hebben we hiervoor al een goede basis. Door samenwerkingen aan te gaan met strategische partners maken we grote stappen op weg naar ons doel”, aldus Niek Kraak, manager innovatie en kwaliteit bij Profile International. “Met het faciliteren van deelauto’s bieden de vestigingen een nieuwe service aan.”

De deelauto’s van de keten zijn beschikbaar op twee pilotlocaties van Profile in Den Haag en in Rotterdam. Via Justgo zijn per locatie twee BMW Mini’s beschikbaar die via de sharing app van het platform te reserveren zijn en op te halen bij de Profile vestigingen. 

Vorige maand maakte dealerbedrijf Van den Udenhout bekend in autodelen te stappen.