Van Seventer nieuwe operationeel directeur Alphabet Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Ad van Seventer volgt Jules Blijde op als coo van leasemaatschappij Alphabet Nederland. (Foto: Alphabet)

Van Seventer volgt Jules Blijde op, die product owner transformation wordt. Hij was de afgelopen twee jaar coo. Blijde is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de transformatie van de leasemaatschappij naar mobiliteitsprovider. Dat maakt Alphabet Nederland bekend.

Van Seventer startte bij de leasemaatschappij als teamleader damage control, werd achtereenvolgens manager vehicle services en manager corporate mobility services waarna hij in 2019 remarketing manager werd van het bedrijf. Hij wordt in deze functie opgevolgd door Marcel Uitenbroek. Uitenbroek was voorheen in dienst van de leasemaatschappij als schadecoördinator en damage control employee.

Van Seventer nieuwe operationeel directeur Alphabet Nederland | Fleet&Mobility

Van Seventer nieuwe operationeel directeur Alphabet Nederland

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Ad van Seventer volgt Jules Blijde op als coo van leasemaatschappij Alphabet Nederland. (Foto: Alphabet)

Van Seventer volgt Jules Blijde op, die product owner transformation wordt. Hij was de afgelopen twee jaar coo. Blijde is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor de transformatie van de leasemaatschappij naar mobiliteitsprovider. Dat maakt Alphabet Nederland bekend.

Van Seventer startte bij de leasemaatschappij als teamleader damage control, werd achtereenvolgens manager vehicle services en manager corporate mobility services waarna hij in 2019 remarketing manager werd van het bedrijf. Hij wordt in deze functie opgevolgd door Marcel Uitenbroek. Uitenbroek was voorheen in dienst van de leasemaatschappij als schadecoördinator en damage control employee.