Leasing en verhuur

Kia aan kop bij leaseregistraties juli

De Picanto voert bij de modellen de lijst aan. (Foto: Kia)

Er zijn in juli ruim 13 duizend leaseauto’s geregistreerd, een kwart minder dan vorig jaar. Dat blijkt uit een analyse van Automotive op cijfers van RDC. 

De registraties op naam van een leasemaatschappij (Leasemij) en andere financiers (Lease RTL) zijn hierbij opgeteld. Vorig jaar kwamen de leaseregistraties pas in de zomer op gang, nadat tijdens de eerste lockdown meerdere leasemaatschappijen en fleetowners een bestelstop doorvoerden.

In juli is het Kia dat Volkswagen nipt voor blijft.

Bij de modellen voert de Niro in juli de lijst aan. Verder valt de derde plek voor de Picanto op; dit model is over de eerste zeven maanden zelfs het meest geregistreerd op de leasemarkt, met ruim drieduizend stuks.

Lees meer op Automotive-online.nl.

Kia aan kop bij leaseregistraties juli | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

Kia aan kop bij leaseregistraties juli

De Picanto voert bij de modellen de lijst aan. (Foto: Kia)

Er zijn in juli ruim 13 duizend leaseauto’s geregistreerd, een kwart minder dan vorig jaar. Dat blijkt uit een analyse van Automotive op cijfers van RDC. 

De registraties op naam van een leasemaatschappij (Leasemij) en andere financiers (Lease RTL) zijn hierbij opgeteld. Vorig jaar kwamen de leaseregistraties pas in de zomer op gang, nadat tijdens de eerste lockdown meerdere leasemaatschappijen en fleetowners een bestelstop doorvoerden.

In juli is het Kia dat Volkswagen nipt voor blijft.

Bij de modellen voert de Niro in juli de lijst aan. Verder valt de derde plek voor de Picanto op; dit model is over de eerste zeven maanden zelfs het meest geregistreerd op de leasemarkt, met ruim drieduizend stuks.

Lees meer op Automotive-online.nl.