Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Cliff Goudswaard, directeur Vakgarage De Liesbosch Nieuwegein en Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage. (Foto: Vakgarage)

“Er is zowel zakelijk als particulier meer behoefte aan flexibiliteit. Private lease heeft een enorme vlucht genomen. Vakgarage heeft daarvan kunnen meeprofiteren met het eigen leaselabel, gefaciliteerd door Hiltermann Lease. De auto van de zaak wordt steeds minder aantrekkelijk voor zowel werkgever als werknemer en daardoor ontstaan er andere mobiliteitsbehoeften”, aldus Vishal Durgaram, voorzitter van Stichting Vakgarage. “Wij zien deze dienst als een volgende stap naar het uiteindelijke doel, namelijk Vakgarage als lokale, totale mobiliteitsaanbieder. Doordat het concept de mogelijkheid biedt om eigen auto’s in te zetten, kunnen de ondernemers naast new business, ook meer rendement uit hun voorraad en vervangend vervoer vloot halen. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten.”

Klikken

Voor het verhuurlabel werkt Vakgarage samen met Hiltermann Lease en CarWise Rental Service, onder andere voor de software en het reserveringssysteem, onder meer met een uitgifte- en inname-app en facturatie. Met 340 vestigingen is Vakgarage de op één na grootste garageformule in ons land. Naast dit verhuurlabel heeft Vakgarage bijvoorbeeld ook het eigen private lease used concept en e-mobility deelconcept. 

“Autoverhuur past goed in onze dienstverlening”, zegt Cliff Goudswaard, eigenaar van Vakgarage De Liesbosch in Nieuwegein, die onlangs is gestart met Vakgarage Rent. “Naast reparatie, onderhoud, verkoop en private en zakelijke lease, voegt verhuur iets toe aan de groeiende vraag naar flexibele mobiliteit, het huren voor een dag, week of langer. Via onze site is het nu mogelijk om binnen een paar klikken een auto te reserveren.”

Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel | Fleet&Mobility

Vakgarage lanceert eigen verhuurlabel

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Cliff Goudswaard, directeur Vakgarage De Liesbosch Nieuwegein en Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage. (Foto: Vakgarage)

“Er is zowel zakelijk als particulier meer behoefte aan flexibiliteit. Private lease heeft een enorme vlucht genomen. Vakgarage heeft daarvan kunnen meeprofiteren met het eigen leaselabel, gefaciliteerd door Hiltermann Lease. De auto van de zaak wordt steeds minder aantrekkelijk voor zowel werkgever als werknemer en daardoor ontstaan er andere mobiliteitsbehoeften”, aldus Vishal Durgaram, voorzitter van Stichting Vakgarage. “Wij zien deze dienst als een volgende stap naar het uiteindelijke doel, namelijk Vakgarage als lokale, totale mobiliteitsaanbieder. Doordat het concept de mogelijkheid biedt om eigen auto’s in te zetten, kunnen de ondernemers naast new business, ook meer rendement uit hun voorraad en vervangend vervoer vloot halen. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten.”

Klikken

Voor het verhuurlabel werkt Vakgarage samen met Hiltermann Lease en CarWise Rental Service, onder andere voor de software en het reserveringssysteem, onder meer met een uitgifte- en inname-app en facturatie. Met 340 vestigingen is Vakgarage de op één na grootste garageformule in ons land. Naast dit verhuurlabel heeft Vakgarage bijvoorbeeld ook het eigen private lease used concept en e-mobility deelconcept. 

“Autoverhuur past goed in onze dienstverlening”, zegt Cliff Goudswaard, eigenaar van Vakgarage De Liesbosch in Nieuwegein, die onlangs is gestart met Vakgarage Rent. “Naast reparatie, onderhoud, verkoop en private en zakelijke lease, voegt verhuur iets toe aan de groeiende vraag naar flexibele mobiliteit, het huren voor een dag, week of langer. Via onze site is het nu mogelijk om binnen een paar klikken een auto te reserveren.”