Timesupp en Flitsmeister beste reisinfo-apps

Redactie Redactie
• Laatste update:

Timesupp en flitsers-app Flitsmeister kregen als enige het oordeel `goed`. Timesupp is een gratis Iphone-app die bekijkt welke files er staan en op basis daarvan een vertrekalarm geeft voor je volgende afspraak. De Consumentenbond noemt het ‘simpel maar doeltreffend’. Flitsmeister geeft aan waar flitsers staan.

Gebruiksvriendelijkheid
Voor het onderzoek werden richtlijnen van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) aangehouden. Er werd vooral gekeken naar de actualiteit van de reisinformatie en de gebruiksvriendelijkheid van de app.

Maurice Mulders van Timesupp-ontwikkelaar Innovactory legt uit dat de app nog meer doet voor weggebruikers. “We versturen niet alleen een bericht als je moet vertrekken, je kunt in de app ook zien hoe lang je met het OV over dezelfde route doet.”

De resultaten van het onderzoek werden bekend gemaakt op de Automotive Campus in Helmond. Deze week vindt daar de Automotive Week 2015 plaats.

Timesupp en Flitsmeister beste reisinfo-apps | Fleet&Mobility

Timesupp en Flitsmeister beste reisinfo-apps

Redactie Redactie
• Laatste update:

Timesupp en flitsers-app Flitsmeister kregen als enige het oordeel `goed`. Timesupp is een gratis Iphone-app die bekijkt welke files er staan en op basis daarvan een vertrekalarm geeft voor je volgende afspraak. De Consumentenbond noemt het ‘simpel maar doeltreffend’. Flitsmeister geeft aan waar flitsers staan.

Gebruiksvriendelijkheid
Voor het onderzoek werden richtlijnen van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) aangehouden. Er werd vooral gekeken naar de actualiteit van de reisinformatie en de gebruiksvriendelijkheid van de app.

Maurice Mulders van Timesupp-ontwikkelaar Innovactory legt uit dat de app nog meer doet voor weggebruikers. “We versturen niet alleen een bericht als je moet vertrekken, je kunt in de app ook zien hoe lang je met het OV over dezelfde route doet.”

De resultaten van het onderzoek werden bekend gemaakt op de Automotive Campus in Helmond. Deze week vindt daar de Automotive Week 2015 plaats.