Egis nieuwe aandeelhouder TNM

Redactie Redactie
• Laatste update:

TNM wil groeien in Europa en ziet onder meer in Frankrijk veel potentieel. Daarom heeft de leverancier van laadinfrastructuur recentelijk ook een kantoor in Parijs geopend. De organisatie verkoopt producten en diensten in heel Europa en heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland en nu dus ook Frankrijk.

Beide partijen doen geen uitspraken over de grootte van het aandeel dat Egis heeft gekocht of over de investering die daarmee gemoeid ging.

In september kocht dealerholding Autobinck een aandeel in TNM. 

Egis nieuwe aandeelhouder TNM | Fleet&Mobility

Egis nieuwe aandeelhouder TNM

Redactie Redactie
• Laatste update:

TNM wil groeien in Europa en ziet onder meer in Frankrijk veel potentieel. Daarom heeft de leverancier van laadinfrastructuur recentelijk ook een kantoor in Parijs geopend. De organisatie verkoopt producten en diensten in heel Europa en heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland en nu dus ook Frankrijk.

Beide partijen doen geen uitspraken over de grootte van het aandeel dat Egis heeft gekocht of over de investering die daarmee gemoeid ging.

In september kocht dealerholding Autobinck een aandeel in TNM.