Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

New Motion breidt verder uit in Europa

De samenwerking met Arval geeft New Motion een boost. (Foto: Shutterstock)

De leverancier van laadpalen ziet kansen in vijf extra landen door een internationale samenwerking met Arval. 

Dit meldt New Motion.

Het Nederlandse New Motion, vorig jaar overgenomen door Shell en naar eigen zeggen Europa’s grootste aanbieder van laadsystemen, werkt samen met leasemaatschappij Arval. De samenwerking tussen de twee bedrijven gaat van start in Noorwegen, Europees koploper op het gebied van elektrisch rijden. Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar worden hier nog vier Europese landen aan toegevoegd.

Op dit moment is New Motion actief in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Uitbreiding managementteam

Om de internationale ambities van het bedrijf vorm te geven, breidde New Motion onlangs het managementteam uit met cfo Marit Eshuis, coo Claire Scott en interim-cco Herman Keijsers. Sytse Zuidema blijft ceo. “De uitbreiding naar vijf nieuwe landen past bij onze groeiplannen voor de langere termijn. Elektrisch rijden is onderdeel van een veel grotere revolutie en Europa is echt begonnen met de overgang naar e-mobiliteit. Zie bijvoorbeeld de sterk toenemende verkopen van elektrische voertuigen in de verschillende landen.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
New Motion breidt verder uit in Europa | Fleet&Mobility

New Motion breidt verder uit in Europa

Maarten Maarten
• Laatste update:
De samenwerking met Arval geeft New Motion een boost. (Foto: Shutterstock)

Dit meldt New Motion.

Het Nederlandse New Motion, vorig jaar overgenomen door Shell en naar eigen zeggen Europa’s grootste aanbieder van laadsystemen, werkt samen met leasemaatschappij Arval. De samenwerking tussen de twee bedrijven gaat van start in Noorwegen, Europees koploper op het gebied van elektrisch rijden. Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar worden hier nog vier Europese landen aan toegevoegd.

Op dit moment is New Motion actief in Nederland, Frankrijk, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Uitbreiding managementteam

Om de internationale ambities van het bedrijf vorm te geven, breidde New Motion onlangs het managementteam uit met cfo Marit Eshuis, coo Claire Scott en interim-cco Herman Keijsers. Sytse Zuidema blijft ceo. “De uitbreiding naar vijf nieuwe landen past bij onze groeiplannen voor de langere termijn. Elektrisch rijden is onderdeel van een veel grotere revolutie en Europa is echt begonnen met de overgang naar e-mobiliteit. Zie bijvoorbeeld de sterk toenemende verkopen van elektrische voertuigen in de verschillende landen.”