DKV breidt laadnetwerk uit met 10 duizend punten dankzij deal met Newmotion

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Klanten van mobiliteitsbedrijf DKV hebben nu de beschikking over ruim 185 duizend oplaadpunten in 32 landen. (Foto: Shutterstock)

De samenwerking tussen laadpaalleverancier Newmotion en DKV is ontstaan vanuit de joint venture van DKV met hardwareleverancier Innogy eMobility Solutions, Charge4Europe. Eerder gaf account manager Arjan Kleuver van DKV aan dat de serviceprovider de ambitie heeft om te groeien in de fleetmarkt.

Belangrijke stap

Christopher Schäckermann, director eMobility bij DKV Mobility en managing director van Charge4Europe, is trots op de samenwerking met de laadpaalleverancier. “Het is een belangrijke stap naar een uitgebreider servicenetwerk voor onze klanten met een elektrisch wagenpark.” Dankzij de uitbreiding hebben klanten van het mobiliteitsbedrijf nu toegang tot ruim 185 duizend oplaadpunten van verschillende aanbieders in 32 landen.

Volgens Melanie Lane, ceo van Newmotion, vormen zogenoemde roaming partnerships de basis voor een succesvolle uitrol van het elektrisch rijden. “Wij moeten de rij- en oplaadervaring naadloos vormgeven en in elkaar over laten gaan. Daarom werken wij en onze moedermaatschappij Shell samen met ruim 200 roaming partners om een betere toegang tot de oplaadinfrastructuur mogelijk te maken”, aldus Lane.

DKV breidt laadnetwerk uit met 10 duizend punten dankzij deal met Newmotion | Fleet&Mobility

DKV breidt laadnetwerk uit met 10 duizend punten dankzij deal met Newmotion

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Klanten van mobiliteitsbedrijf DKV hebben nu de beschikking over ruim 185 duizend oplaadpunten in 32 landen. (Foto: Shutterstock)

De samenwerking tussen laadpaalleverancier Newmotion en DKV is ontstaan vanuit de joint venture van DKV met hardwareleverancier Innogy eMobility Solutions, Charge4Europe. Eerder gaf account manager Arjan Kleuver van DKV aan dat de serviceprovider de ambitie heeft om te groeien in de fleetmarkt.

Belangrijke stap

Christopher Schäckermann, director eMobility bij DKV Mobility en managing director van Charge4Europe, is trots op de samenwerking met de laadpaalleverancier. “Het is een belangrijke stap naar een uitgebreider servicenetwerk voor onze klanten met een elektrisch wagenpark.” Dankzij de uitbreiding hebben klanten van het mobiliteitsbedrijf nu toegang tot ruim 185 duizend oplaadpunten van verschillende aanbieders in 32 landen.

Volgens Melanie Lane, ceo van Newmotion, vormen zogenoemde roaming partnerships de basis voor een succesvolle uitrol van het elektrisch rijden. “Wij moeten de rij- en oplaadervaring naadloos vormgeven en in elkaar over laten gaan. Daarom werken wij en onze moedermaatschappij Shell samen met ruim 200 roaming partners om een betere toegang tot de oplaadinfrastructuur mogelijk te maken”, aldus Lane.