NS Stations krijgen Fastned-stations

Redactie Redactie
• Laatste update:

NS Stations is eigenaar van de grond rond treinstations. Met Fastned kan NS sommige braakliggende terreinen een nieuwe bestemming geven. Voor Fastned biedt het een kans om ook in stedelijk gebied snellaadstations te bouwen.

Fastned heeft nu vijftig laadstations langs snelwegen. Fastned-ceo Michiel Langezaal is blij met de nieuwe samenwerking. “Het is een mooie overeenkomst omdat NS Stations diverse gronden in bezit heeft die zich bevinden aan de rand van grotere steden. Wij willen graag snellaadstations langs uitvalswegen van steden realiseren zodat mensen niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van laadpalen, maar altijd snel kunnen laden en hun weg kunnen vervolgen.”

Ook Peter Mulder, directeur vastgoed NS Stations, is te spreken over de nieuwe bestemming. “Het is mooi dat we deze braakliggende terreinen op een maatschappelijk relevante manier kunnen inzetten. Dergelijke duurzame initiatieven zijn een prima invulling voor deze goed bereikbare locaties.”

NS Stations krijgen Fastned-stations | Fleet&Mobility

NS Stations krijgen Fastned-stations

Redactie Redactie
• Laatste update:

NS Stations is eigenaar van de grond rond treinstations. Met Fastned kan NS sommige braakliggende terreinen een nieuwe bestemming geven. Voor Fastned biedt het een kans om ook in stedelijk gebied snellaadstations te bouwen.

Fastned heeft nu vijftig laadstations langs snelwegen. Fastned-ceo Michiel Langezaal is blij met de nieuwe samenwerking. “Het is een mooie overeenkomst omdat NS Stations diverse gronden in bezit heeft die zich bevinden aan de rand van grotere steden. Wij willen graag snellaadstations langs uitvalswegen van steden realiseren zodat mensen niet meer afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van laadpalen, maar altijd snel kunnen laden en hun weg kunnen vervolgen.”

Ook Peter Mulder, directeur vastgoed NS Stations, is te spreken over de nieuwe bestemming. “Het is mooi dat we deze braakliggende terreinen op een maatschappelijk relevante manier kunnen inzetten. Dergelijke duurzame initiatieven zijn een prima invulling voor deze goed bereikbare locaties.”