Mobility-S koppelt alle vervoersvormen aan elkaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Strijp-S is een voormalig bedrijventerrein van het Eindhovense stadsdeel Strijp, dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een levendige wijk in Eindhoven met een hoogstedelijk karakter. Het programma Mobility-S, een initiatief van Park Strijp Beheer, waarin gemeente Eindhoven en Volker Wessels ieder voor 50 procent participeren, moet alle vervoer op het Eindhovense Strijp-S in één platform bundelen. Het programma omvat, naast de basisvoorzieningen, vooral veel innovatieve diensten, zoals een goede laadinfrastructuur, real-time mobiliteitsplanning via apps, dynamische routeverwijzing en integratie van mobiliteit met OV.

App Beamrz
Het is de bedoeling dat gebruikers straks met de app Beamrz snel en goedkoop het vervoermiddel van hun keuze kunnen vinden, vertelt Maarten Neeskens van Beamrz. Lees hier het artikel van Fleet&Mobility over gamechanger Beamrz. “De applicatie maakt een einde aan gedoe met treinabonnementen, huur- of leasecontracten en het is niet meer nodig om telkens te schakelen tussen een autodeelsite, ns.nl of 9292. Alles kan uit één bundel worden betaald”, licht Neeskens toe.

Mobility-S koppelt alle vervoersvormen aan elkaar | Fleet&Mobility

Mobility-S koppelt alle vervoersvormen aan elkaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Strijp-S is een voormalig bedrijventerrein van het Eindhovense stadsdeel Strijp, dat zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een levendige wijk in Eindhoven met een hoogstedelijk karakter. Het programma Mobility-S, een initiatief van Park Strijp Beheer, waarin gemeente Eindhoven en Volker Wessels ieder voor 50 procent participeren, moet alle vervoer op het Eindhovense Strijp-S in één platform bundelen. Het programma omvat, naast de basisvoorzieningen, vooral veel innovatieve diensten, zoals een goede laadinfrastructuur, real-time mobiliteitsplanning via apps, dynamische routeverwijzing en integratie van mobiliteit met OV.

App Beamrz
Het is de bedoeling dat gebruikers straks met de app Beamrz snel en goedkoop het vervoermiddel van hun keuze kunnen vinden, vertelt Maarten Neeskens van Beamrz. Lees hier het artikel van Fleet&Mobility over gamechanger Beamrz. “De applicatie maakt een einde aan gedoe met treinabonnementen, huur- of leasecontracten en het is niet meer nodig om telkens te schakelen tussen een autodeelsite, ns.nl of 9292. Alles kan uit één bundel worden betaald”, licht Neeskens toe.