ALD en Stern in gesprek over overname Sternlease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
(Foto: ALD Automotive)

De beursgenoteerde dealerholding Stern Groep voert exclusieve gesprekken met ALD Automotive over de overname van Sternlease. Als onderdeel van de mogelijke overname worden er gesprekken gevoerd over een strategische partnerovereenkomst, waarbij de dealergroep Stern via het eigen dealernetwerk leasecontracten aanbrengt bij ALD Automotive en waarbij Stern als voorkeurspartner van ALD Automotive auto’s kan leveren, onderhouden, repareren en de inzet van vervangend vervoer. Dat maken beide partijen bekend. Stern liet eind vorig jaar weten op zoek te zijn naar een koper voor zijn leaseportefeuille.

ALD en Stern in gesprek over overname Sternlease | Fleet&Mobility

ALD en Stern in gesprek over overname Sternlease

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
(Foto: ALD Automotive)

De beursgenoteerde dealerholding Stern Groep voert exclusieve gesprekken met ALD Automotive over de overname van Sternlease. Als onderdeel van de mogelijke overname worden er gesprekken gevoerd over een strategische partnerovereenkomst, waarbij de dealergroep Stern via het eigen dealernetwerk leasecontracten aanbrengt bij ALD Automotive en waarbij Stern als voorkeurspartner van ALD Automotive auto’s kan leveren, onderhouden, repareren en de inzet van vervangend vervoer. Dat maken beide partijen bekend. Stern liet eind vorig jaar weten op zoek te zijn naar een koper voor zijn leaseportefeuille.