Jeroen Kruisweg (ALD Automotive): ‘Huidige bijtelling op EV’s verlengen zou goed zijn’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Jeroen, Kruisweg, directeur van leasemaatschappij ALD Automotive, wil “met de gehele keten de crisis aanpakken” en stelt dus geen bestelstops in. Paul Hendriks introduceerde de Corona-Tracer waarmee bedrijven de besmettingen in kaart kunnen brengen. Beide waren te gast in de Livestream van vakblad Automotive.

De uitzending is hieronder terug te zien, of via  Youtube.

 

Jeroen Kruisweg (ALD Automotive): ‘Huidige bijtelling op EV’s verlengen zou goed zijn’ | Fleet&Mobility

Jeroen Kruisweg (ALD Automotive): ‘Huidige bijtelling op EV’s verlengen zou goed zijn’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Jeroen, Kruisweg, directeur van leasemaatschappij ALD Automotive, wil “met de gehele keten de crisis aanpakken” en stelt dus geen bestelstops in. Paul Hendriks introduceerde de Corona-Tracer waarmee bedrijven de besmettingen in kaart kunnen brengen. Beide waren te gast in de Livestream van vakblad Automotive.

De uitzending is hieronder terug te zien, of via  Youtube.