Leasevloot Alcredis verviervoudigd

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Alcredis

Leasemaatschappij Alcredis Finance, onderdeel van de Louwman Groep, zag zijn autovloot over de afgelopen vier jaar verviervoudigen naar 27.500 contracten. Dat meldt het bedrijf. De groei komt met name dankzij private lease: het bedrijf heeft nu 16 duizend privéleasecontracten. Onlangs implementeerde het bedrijf ook de leasecalculatietool Miles van Sofico, waarmee online de leaseprijs onder andere fietsen en auto’s kunnen worden berekend.

Leasevloot Alcredis verviervoudigd | Fleet&Mobility

Leasevloot Alcredis verviervoudigd

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Alcredis

Leasemaatschappij Alcredis Finance, onderdeel van de Louwman Groep, zag zijn autovloot over de afgelopen vier jaar verviervoudigen naar 27.500 contracten. Dat meldt het bedrijf. De groei komt met name dankzij private lease: het bedrijf heeft nu 16 duizend privéleasecontracten. Onlangs implementeerde het bedrijf ook de leasecalculatietool Miles van Sofico, waarmee online de leaseprijs onder andere fietsen en auto’s kunnen worden berekend.