Leasing en verhuur

Laatste update:

Louwman koopt autoverhuurder Autohopper

V.l.n.r.: Steven Donselaar (directeur/oprichter Autohopper), Eric Louwman (president Louwman Group) en Mark Dekker (directeur/oprichter Autohopper). (Foto: Louwman Group)

Louwman Group heeft autoverhuurketen Autohopper gekocht. Met de overname van ruim 120 (franchise)vestigingen en een vloot van circa 1.700 huurauto’s biedt het concern zijn flexibele mobiliteitsaanbod uit. Dat maakt Louwman Group bekend.

De overname past in de groeiambities van beide bedrijven. Zo krijgt de autoverhuurketen de mogelijkheid om verder te groeien onder de vleugels van de Louwman Group. Het concern stelt dat het dankzij de aankoop beter inspeelt op een toenemende behoefte in de markt aan flexibele mobiliteit. Louwman Groep heeft in 2020 voor het eerst sinds 2016 weer zwarte cijfers geschreven.

Groeien

John Heller, ceo Louwman Group, geeft aan dat het concern samen met Autohopper en zijn franchisenemers verder wil groeien. “Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto’s, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto’s belangrijk voor onze klanten.” 

Oprichters en directeuren Mark Dekker en Steven Donselaar, die de autoverhuurketen in 2011 zijn gestart, blijven na de verkoop van hun bedrijf in dezelfde functie verbonden aan de autoverhuurder.

Over de overnamesom zijn geen mededelingen gedaan. 

Louwman koopt autoverhuurder Autohopper | Fleet&Mobility

Louwman koopt autoverhuurder Autohopper

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
V.l.n.r.: Steven Donselaar (directeur/oprichter Autohopper), Eric Louwman (president Louwman Group) en Mark Dekker (directeur/oprichter Autohopper). (Foto: Louwman Group)

De overname past in de groeiambities van beide bedrijven. Zo krijgt de autoverhuurketen de mogelijkheid om verder te groeien onder de vleugels van de Louwman Group. Het concern stelt dat het dankzij de aankoop beter inspeelt op een toenemende behoefte in de markt aan flexibele mobiliteit. Louwman Groep heeft in 2020 voor het eerst sinds 2016 weer zwarte cijfers geschreven.

Groeien

John Heller, ceo Louwman Group, geeft aan dat het concern samen met Autohopper en zijn franchisenemers verder wil groeien. “Samen kunnen we duurzame mobiliteitsoplossingen ontwikkelen die voorzien in de veranderende behoefte van onze klanten. Naast short en long term leasing, het financieren en delen van auto’s, motoren, fietsen en andere mobiliteit is het huren van auto’s belangrijk voor onze klanten.” 

Oprichters en directeuren Mark Dekker en Steven Donselaar, die de autoverhuurketen in 2011 zijn gestart, blijven na de verkoop van hun bedrijf in dezelfde functie verbonden aan de autoverhuurder.

Over de overnamesom zijn geen mededelingen gedaan.