`Leasemijen moeten model aanpassen`

Redactie Redactie
• Laatste update:

Langevoort vindt het belangrijk dat mobiliteitskosten inzichtelijk worden voor berijders, zodat ze kunnen worden aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid. “Mensen hebben geen idee wat een auto van de zaak kost. Als een leaserijder met de trein gaat, moeten de treinkosten worden afgezet tegen de besparing van het laten staan van de auto. Ik wil de prijs per kilometer inzichtelijk maken zodat leaserijders het kunnen vergelijken.”

Langevoort werd eerder dit jaar benoemd tot Mobiliteitsmanager van het Jaar. Lees het hele interview in Fleetmotive 3, die vorige week is verschenen en ook online te lezen is.  

`Leasemijen moeten model aanpassen` | Fleet&Mobility

`Leasemijen moeten model aanpassen`

Redactie Redactie
• Laatste update:

Langevoort vindt het belangrijk dat mobiliteitskosten inzichtelijk worden voor berijders, zodat ze kunnen worden aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid. “Mensen hebben geen idee wat een auto van de zaak kost. Als een leaserijder met de trein gaat, moeten de treinkosten worden afgezet tegen de besparing van het laten staan van de auto. Ik wil de prijs per kilometer inzichtelijk maken zodat leaserijders het kunnen vergelijken.”

Langevoort werd eerder dit jaar benoemd tot Mobiliteitsmanager van het Jaar. Lees het hele interview in Fleetmotive 3, die vorige week is verschenen en ook online te lezen is.