Deelautoconcept Alphacity wint internationale award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carsten Kwirandt, hoofd marketing en business development bij Alphabet, nam de onderscheiding in ontvangst.

De jury koos Alphacity als beste optie voor het zakelijk autodelen vanwege de flexibiliteit, vrijheid, gemak en kostenefficiëntie voor klanten. In combinatie met de technologie en de optie om auto’s ook ‘s avonds en in het weekend voor privégebruik te kunnen boeken, is het een laagdrempelig product voor klanten. Inmiddels is Alphacity in 8 landen uitgerold, waaronder Nederland (in 2012).

Big data
Tijdens de bijeenkomst over stedelijke mobiliteit zijn allerlei nieuwe businessmodellen besproken, waaronder autodelen, ov-oplossingen, big data in de automotive, zelfrijdende auto’s en e-retail in de autobranche.

Deelautoconcept Alphacity wint internationale award | Fleet&Mobility

Deelautoconcept Alphacity wint internationale award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carsten Kwirandt, hoofd marketing en business development bij Alphabet, nam de onderscheiding in ontvangst.

De jury koos Alphacity als beste optie voor het zakelijk autodelen vanwege de flexibiliteit, vrijheid, gemak en kostenefficiëntie voor klanten. In combinatie met de technologie en de optie om auto’s ook ‘s avonds en in het weekend voor privégebruik te kunnen boeken, is het een laagdrempelig product voor klanten. Inmiddels is Alphacity in 8 landen uitgerold, waaronder Nederland (in 2012).

Big data
Tijdens de bijeenkomst over stedelijke mobiliteit zijn allerlei nieuwe businessmodellen besproken, waaronder autodelen, ov-oplossingen, big data in de automotive, zelfrijdende auto’s en e-retail in de autobranche.