Fleetowners eisen compensatie van VW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit een enquête van Fleet Profile en Fleet&Mobility onder vijftig wagenparkbeheerders met vloten vanaf vijftig auto’s.

Veel wagenparkbeheerders zeggen af te wachten of ze een compensatie gaan eisen. Een derde van hen weet nog niet of ze eventuele extra brandstofkosten zullen verhalen en de helft weet nog niet of ze eventuele misgelopen restwaarde-inkomsten gaan claimen.

Uit de enquête blijkt verder dat veel fleetowners niet te spreken zijn over de informatievoorziening door fabrikant Volkswagen en importeur Pon. De meeste fleetmanagers halen hun informatie uit de media, slechts een handjevol heeft direct contact gehad met Pon of de leverende dealer. Maar geen enkele wagenparkbeheerder zegt een bestelling gecanceld te hebben.

Lees alle uitkomsten van de enquête in Fleet&Mobility 4 die abonnees al hebben ontvangen en die hier online te lezen is. Nog geen abonnee van Fleet&Mobility? Vraag hier een abonnement aan

Fleetowners eisen compensatie van VW | Fleet&Mobility

Fleetowners eisen compensatie van VW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat blijkt uit een enquête van Fleet Profile en Fleet&Mobility onder vijftig wagenparkbeheerders met vloten vanaf vijftig auto’s.

Veel wagenparkbeheerders zeggen af te wachten of ze een compensatie gaan eisen. Een derde van hen weet nog niet of ze eventuele extra brandstofkosten zullen verhalen en de helft weet nog niet of ze eventuele misgelopen restwaarde-inkomsten gaan claimen.

Uit de enquête blijkt verder dat veel fleetowners niet te spreken zijn over de informatievoorziening door fabrikant Volkswagen en importeur Pon. De meeste fleetmanagers halen hun informatie uit de media, slechts een handjevol heeft direct contact gehad met Pon of de leverende dealer. Maar geen enkele wagenparkbeheerder zegt een bestelling gecanceld te hebben.

Lees alle uitkomsten van de enquête in Fleet&Mobility 4 die abonnees al hebben ontvangen en die hier online te lezen is. Nog geen abonnee van Fleet&Mobility? Vraag hier een abonnement aan