‘Restwaarde onder druk door inruilhausse’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management in de vierde aflevering van het Restwaardejournaal.  

Er worden wekelijks grote aantallen 308`s afgeleverd in aanloop naar het strengere bijtellingsregime dat in 2016 ingaat. Restwaarde-expert Gerard ten Buuren voorziet echter geen problemen over een paar jaar wanneer deze auto`s uit de lease komen. “De Europese markt is groot genoeg om deze toestroom op te vangen.”

Bekijk hier het vierde Restwaardejournaal van 2015.
 

‘Restwaarde onder druk door inruilhausse’ | Fleet&Mobility

‘Restwaarde onder druk door inruilhausse’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Automotive Management in de vierde aflevering van het Restwaardejournaal.  

Er worden wekelijks grote aantallen 308`s afgeleverd in aanloop naar het strengere bijtellingsregime dat in 2016 ingaat. Restwaarde-expert Gerard ten Buuren voorziet echter geen problemen over een paar jaar wanneer deze auto`s uit de lease komen. “De Europese markt is groot genoeg om deze toestroom op te vangen.”

Bekijk hier het vierde Restwaardejournaal van 2015.