Daimler investeert 30 miljoen in eigen laadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Daimler AG vandaag.

Sinds april 2015 nemen al diverse managers met de volledig elektrisch aangedreven B 250 e deel aan een pilotproject in en om Stuttgart, waar het hoofdkantoor van Daimler is gevestigd. In die regio zijn al 556 oplaadpunten geplaatst voor medewerkers. Voor het uitbreiden van de laadinfrastructuur op meerdere locaties van het bedrijf is nu 30 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Daimler heeft voor al haar medewerkers een e-mobility programma. Medewerkers kunnen een EV of phev tegen aantrekkelijke condities aanschaffen. Inmiddels kunnen ze ook al anderhalf jaar op de bedrijfslocaties Möhringen, Untertürkheim en Sindelfingen voor een weekend, een week of een maand een smart fortwo electric drive uit het wagenpark van het concern huren.

Daimler investeert 30 miljoen in eigen laadpunten | Fleet&Mobility

Daimler investeert 30 miljoen in eigen laadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Daimler AG vandaag.

Sinds april 2015 nemen al diverse managers met de volledig elektrisch aangedreven B 250 e deel aan een pilotproject in en om Stuttgart, waar het hoofdkantoor van Daimler is gevestigd. In die regio zijn al 556 oplaadpunten geplaatst voor medewerkers. Voor het uitbreiden van de laadinfrastructuur op meerdere locaties van het bedrijf is nu 30 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Daimler heeft voor al haar medewerkers een e-mobility programma. Medewerkers kunnen een EV of phev tegen aantrekkelijke condities aanschaffen. Inmiddels kunnen ze ook al anderhalf jaar op de bedrijfslocaties Möhringen, Untertürkheim en Sindelfingen voor een weekend, een week of een maand een smart fortwo electric drive uit het wagenpark van het concern huren.