Opel presenteert ‘betaalbare’ EV

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Ampera-e is een van de 29 nieuwe modellen die Opel tussen 2016 en 2020 op de markt brengt. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie”, aldus General Motors-ceo Mary Barra, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in het Duitse Bochum.

De auto heeft volgens Opel een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto’s, al doet de fabrikant nog geen verdere uitspraken over de prijs en actieradius.

Opel presenteert ‘betaalbare’ EV | Fleet&Mobility

Opel presenteert ‘betaalbare’ EV

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Ampera-e is een van de 29 nieuwe modellen die Opel tussen 2016 en 2020 op de markt brengt. “General Motors en Opel zijn ervan overtuigd dat elektrisch aangedreven auto’s een bepalende rol spelen in toekomstige mobiliteit. De baanbrekende technologie van de Ampera-e is een belangrijke stap op weg naar de realisatie van die visie”, aldus General Motors-ceo Mary Barra, tijdens de aankondiging van de Opel Ampera-e op het CAR Symposium in het Duitse Bochum.

De auto heeft volgens Opel een grotere actieradius dan de meeste elektrische auto’s, al doet de fabrikant nog geen verdere uitspraken over de prijs en actieradius.