Javé stapt in deelautoconcept Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Stapp.in vandaag.

Brandsen is in 2014 begonnen met de uitrol van het concept. Frans Janssen, directeur van Suzuki-dealer Javé, begint met vier deelauto`s. Twee bij Autobedrijf Javé en twee in de wijk Almere Haven. “Zodra deze wijk de formule omarmt, gaan we verder met de naastliggende wijk. Door deze aanpak willen we inwoners van Almere kennis laten maken met de voordelen van de formule. Over drie jaar hopen we dan vijftig auto’s te hebben die dagelijks gebruikt worden.”

Reinald Bronkhorst, mede-eigenaar van de franchiseformule, is blij dat Stapp.in nu ook in Almere van start gaat. “Stapp.in is echt een oplossing voor de lokale markt. Daarom werken we steeds met lokale autobedrijven om de formule uit te rollen.”

Lees hier meer over Stapp.in

Javé stapt in deelautoconcept Stapp.in | Fleet&Mobility

Javé stapt in deelautoconcept Stapp.in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Stapp.in vandaag.

Brandsen is in 2014 begonnen met de uitrol van het concept. Frans Janssen, directeur van Suzuki-dealer Javé, begint met vier deelauto`s. Twee bij Autobedrijf Javé en twee in de wijk Almere Haven. “Zodra deze wijk de formule omarmt, gaan we verder met de naastliggende wijk. Door deze aanpak willen we inwoners van Almere kennis laten maken met de voordelen van de formule. Over drie jaar hopen we dan vijftig auto’s te hebben die dagelijks gebruikt worden.”

Reinald Bronkhorst, mede-eigenaar van de franchiseformule, is blij dat Stapp.in nu ook in Almere van start gaat. “Stapp.in is echt een oplossing voor de lokale markt. Daarom werken we steeds met lokale autobedrijven om de formule uit te rollen.”

Lees hier meer over Stapp.in