Gratis met een i3 naar het Fleetmanagement event

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bezoekers die met hun eigen elektrische voertuig naar het evenement komen, kunnen gratis gebruik maken van het E-chargingplaza dat Eneco voor het evenement inricht. De organisatie raadt deelnemers wel aan op tijd naar het event te komen, omdat de capaciteit van het Eneco E-chargingplaza niet onbeperkt is.

Het Fleetmanagement event vindt plaats op 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam en is bedoeld voor alle professionals die verantwoordelijk of betrokken zijn bij zakelijk mobiliteitsbeleid.

Lezers Fleet&Mobility hebben gratis toegang
Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark, dan bent u welkom vanaf 08:30 uur. Bent u werkzaam in de autobranche, dan bent u welkom op de Branchemiddag, die begint om 13:30 uur. 
Fleet&Mobility is mediapartner van het Fleetmanagement event. Lezers en relaties kunnen zich op de site van Fleetmanagement event aanmelden en krijgen op vermelding van de relatiecode 19145/53 gratis toegang tot het evenement.